Beoordelingen van Tousjee Hengelo

Recente recensies

5.0
Bianca Reilink
gisteren
Jeffrey M
20 juni 2021

Super eten, bezorger was op tijd, aardig en super netjes. Was de eerste keer, voor herhaling vatbaar, echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RD
20 juni 2021

Gisteravond: Ik bestel een spicy crispy chicken, vraag of de chilli vlokken er niet op kunnen zodat ik normale crispy chicken heb en niet de spicy. Krijg een uur later eten thuisbezorgd. Mét chilli vlokken. Niet te eten voor mij want: te spicy. -en nee dit gerecht is niet als gewoon crispy chicken zonder spicy te bestellen want dan krijg je de pulled chicken en die wilde ik niet- bel ik op dat ik heb geprobeerd het te eten maar het écht te scherp is. Vind meneer het ‘vervelend’ voor mij en ‘zal vanavond een kortingcode sturen voor een volgende bestelling’ / eindstand: bak van euro 13,50 in de ton, nog steeds honger én nog steeds géén kortingscode ontvangen.

Iris
19 juni 2021

Bestel af en toe bij Tousjee en tot nu toe altijd tevreden. Op donderdag was het erg warm + EK, dus logisch dat verwachte bezorgtijd (1:45u) langer zou zijn. Na 2:15u zelf maar gebeld (zou vervolgens nog een half uur duren door drukte) en na bijna 3 uur wachten uiteindelijk bestelling gekregen. Tip/verbeterpunt: Het zou Tousjee sieren om zelf proactief te bellen of een compensatie/korting aan te bieden.

Daan
19 juni 2021
JP
17 juni 2021

3,5 uur moeten wachten. Smaakte prima maar wel afgeraffeld gemaakt.

Reactie van Tousjee

Correctie: u heeft het gehele bedrag al geretourneerd gekregen.

Monique
17 juni 2021

We hebben ruim 2.45 uur moeten wachten op ons eten. Niet acceptabel! Het eten was lekker, maar voor ons geen Tousjee meer.

Reactie van Tousjee

Hoi Moniqeu, Wat vervelend om te horen dat u zolang heeft moeten wachten! We hebben gister (donderdag 17 juni) onverwacht veel bestellingen gekregen waardoor ongebruikelijke vertragingen naar de klant het vervolg was. Door het te kort aan bezorgers zijn de vertragingen enorm opgelopen. Hiervoor onze wel gemeende excuses! We vinden het vervelend om te lezen dat u zolang heeft moeten wachten. Kunt u ons een email sturen met het adres waarop u heeft bestelt? We zullen u compenseren door 50% van het bestel bedrag te retourneren. Email kan naar: klantenservice@tousjee.nl Met vriendelijke groet, Team Tousjee

Meike Van Der Velde
15 juni 2021

Was heeel lekker en bezorging was perfect op tijd!

Iris Spoolder
13 juni 2021

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groeneveld
13 juni 2021

Er zat geen avocado op. Bezorging was ruim een uur te laat. Ook totaal onbereikbaar. Kreeg als excuus dat de batterij van de telefoon leeg was

Marcel
13 juni 2021

Het eten is erg goed, smaakvol en vers. Voor het eten een aanrader. Ik adviseer je het niet te laten bezorgen, maar het op te halen. De bezorgers en mensen aan de telefoon zijn erg vriendelijk! Helaas is van de 4 bestellingen van de afgelopen 6 maanden bij elke bestelling wel iets niet goed gegaan. - 3 van de 4 bestellingen zijn niet compleet geleverd. Dit wordt keurig opgelost door bijvoorbeeld een nalevering, door geld terug te storten of door het afgeven van een kortingscode (voor een volgende bestelling). - Alle bestellingen worden later geleverd dan via de mail is gemeld. In ons geval zeker 45-60minuten later. Hou hier rekening mee! Zie beoordelingen van anderen voor referentie. - Bestelling 4 op 13-6 om 18:45 geplaatst, geschatte aflevering op 19:35. Om 20:00 gebeld, geen gehoor. Om 20:15 stond men voor de deur. Daarnaast bleek dat de bestelling niet compleet was, en ook dan wordt de telefoon niet beantwoord. Achteraf blijkt dat de telefoon leeg was, en er hierdoor

Kyra
12 juni 2021

Uur gewacht en bestelling niet compleet

Lieke
12 juni 2021

Bestelling drie kwartier later gekregen dan werd gezegd.

Etienne
12 juni 2021

Lekkere en frisse/verse poké bowls met een goede verhouding tussen rijst en toppings. De 'grote' versie is meer dan voldoende voor een eenpersoons maaltijd of tweepersoons lunch. Twee kleine minpuntjes: de gerechten waren wel erg samengeperst in hun schalen (jammer van de verse ingrediënten en het 'poké bowl'-effect) en we kregen beide met rijst in plaats van 1 met de bestelde bloemkoolrijst.

S
12 juni 2021

Altijd super lekker, wel erg duur…

anne
10 juni 2021
Kelly
3 juni 2021

Was weer heerlijk alleen jammer dat je de extra bestelde gebakken uitjes bent vergeten.

Sanne
3 juni 2021
Monique
3 juni 2021

Lekkere hap, zeker voldoende, extra’s wel wat prijzig

Eddy Veldboer
2 juni 2021
Nijzingh
2 juni 2021

Zeer leuke bezorger!!

Star
25 mei 2021

Super goede service vriendelijk personeel! Heerlijk en goede kwaliteit

Ligtenberg
25 mei 2021

De pokebowls zagen er heel goed uit en waren erg lekker, wij hadden 3 verschillende met kip besteld maar omdat ze veel op elkaar lijken was het handig geweest als op de verpakking had gestaan wat erin zat.

Trijnie ter Hofte-Meijer
23 mei 2021

Het was onze eerste bestelling bij tousjee. Het smaakte goed maar de avocado waren ze vergeten in de salade en dat is jammer!

-
21 mei 2021

Twee extra bij bestelde toppings zijn niet geleverd.

Rik Goossens
20 mei 2021

We zijn normaal heel tevreden over Tousjee, maar vandaag was de avocado echt van slechte kwaliteit. Erg jammer!

Annemiek van der Kleijn
20 mei 2021

Pokebowl spicy chicken met crisp chicken is heerlijk! Bezorging was wel een half uur later dan verwacht. Maar was het wachten waard.

Mark
19 mei 2021
Grietje Faber
16 mei 2021
Stephanie
14 mei 2021

De bestelling was ruim een uur te laat....dit maakte het erg lastig!

Metin
14 mei 2021
Marice
13 mei 2021

Voor mensen met allergenen bestel hier!, ze helpen super!

J.W.Nijhuis
10 mei 2021

Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lara
9 mei 2021

Al meerdere keren bij jullie besteld zoals toen nu ook weer alles in orde. Bakje van de spicy chicken was alleen weer open gegaan tijdens transport. Verder vond ik persoonlijk de rauwe bloemkoolrijst geen succes.

Son
8 mei 2021
Wilna Westerhoff
7 mei 2021

Het was er snel en heel lekker!

Chella
7 mei 2021

Heerlijk!

Remko Meddeler
7 mei 2021

Heerlijke verse poke bowl met één haast onmogelijk verbeterpuntje: ik eet 'm graag met enkele lauwwarme ingrediënten, zoals de vis, het vlees en de rijst.

Mamamia
5 mei 2021

Vandaag duurde het wel erg lang. Werd wel aangegeven. Ook was de rijst overkookt. Maar de top ingredienten waren weer overheerlijk!

Karen
2 mei 2021

Heerlijk! Dikke aanrader.

Ben Austermann
2 mei 2021

Wij hadden 4 verschillende maaltijden besteld. Op de maaltijden was niet aangegeven wat, wat was, zodat wij dat zelf maar moesten gokken. Misschien is het een idee op de maaltijden de naam van de maaltijd te vermelden.

Daan
1 mei 2021

De pokebowls waren heel lekker, erg veel keuze! Alleen waren de extra toppings bij 1 van de pokebowls vergeten, dat was jammer. Maar ik zou hier zeker nog een keer bestellen!

Maureen
1 mei 2021

Echt heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem
30 april 2021

heeeeerlijk

Annemiek van der Kleijn
29 april 2021

Waanzinnig lekker vers

Chan
28 april 2021

Ontzettend lekkere en verse pokebowl. De vegan heaven is echt een aanrader met zeewier en zoete aardappel. Het zou alleen fijn zijn als er voortaan informatie op de website staat over het aantal calorieën, koolhydraten etc per bowl.

Marcella
27 april 2021

De sushi bowl was erg lekker. Helaas heeft het 1 uur en 45 minuten geduurd voordat het werd bezorgd.

Demi
27 april 2021
Jorike
27 april 2021

Heerlijk!

Esther
27 april 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
26 april 2021

Wederom twee heerlijke poke bowls gegeten. De bezorging was super snel.. gelukkig maar want we waren wat laat voor het avondeten met bestellen. Enig minpuntje.. 1 van de poke bowls was besteld met extra topping wasabi flakes. Die zaten helaas op de verkeerde bowl. Snel weer wat bestellen!

Karin
20 april 2021

Warme gerechten waren koud! Bestelling kwam veel te laat! Er miste enkele gerechten en saus!

Tim Snijders
20 april 2021

De pokébowl was lekker. Echter zat er geen tonijn in de pokébowl (wel extra besteld en betaald). Ik heb hier direct telefonisch contact over opgenomen. Het bedrag van de extra tonijn zou geretourneerd kunnen worden, ik heb aangegeven dat dit niet nodig was. Vervolgens is afgesproken dat ik een voucher zou ontvangen voor een volgende bestelling, dit leek mij een goed idee. Ik heb echter nog niks ontvangen. Met vriendelijke groet, Tim Snijders

John
19 april 2021

Gewenste tijd was 18:45, jullie gaven aan 19:05, maar de bezorger was er pas om 19:35. Opmerkingen werden niet meegenomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 april 2021

Het duurde vrijwel twee uur en dan kreeg je een bak met vooral veel mango overal door de hele bowl. Ze zouden het de mango bowl moeten noemen. Dit was eerder veel beter, zwaar teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CV
18 april 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
18 april 2021

Heerlijke maaltijden, grote porties. Bestel op tijd, soms is het erg druk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne Cornelisse
15 april 2021
Keimpema
14 april 2021

Bezorging onderweg en duurde nog zeker een half uur voordat het arriveerde. Ook was één deksel eraf.....

Margriet
14 april 2021

Súper lekker!!!

Stefanie
12 april 2021

Het was heerlijk! Vers, gezond en goed op smaak. Op tijd gebracht door een zeer vriendelijke bezorger. Dus, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
10 april 2021

Het was de eerste x en ontzettend lekker👍😃

Daniel
8 april 2021

Wederom heerlijk gegeten

Mark
7 april 2021

Alles top, alleen jammer dat de gewone rijst bij de zalm zat en de bloemkoolrijst bij de tuna, was precies andersom besteld.

Paula
5 april 2021

Heel erg lekker en goed gevuld. Met bloemkoolrijst gegeten. Wat mij betreft mag de bloemkoolrijst wel even gekookt worden maar dat is persoonlijke smaak.

Lisa
5 april 2021

Het eten was lekker en de bezorging super snel. Alleen jammer dat er geen soja saus bij de poke bowls zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moeder&dochter
2 april 2021

Overheerlijk!!!

Daniel
1 april 2021

Heerlijk gegeten

Chris
30 maart 2021

Al vaker besteld maar dit keer wat warms er bij. Normaal altijd tevreden maar de warme gerechten waren koud en taai en de saus was vergeten. Ik hou het alleen bij de poke bowls

Esther
27 maart 2021

Super lekker gegeten. Opgehaald en heel vriendelijk personeel. Heel netjes en hygiënisch! Wij bestellen zeker vaker

Marjolein
26 maart 2021

Heerlijk en vers!

René
25 maart 2021

Heerlijk eten, top tot teen goed verzorgd en zoals zovaak iets extra gekregen

Kim
25 maart 2021

Heerlijk als altijd! :) Alleen worden de sausjes on the side wel eens vergeten bij een bestelling...

Mark
24 maart 2021
Annemarije Udo
24 maart 2021

Het eten was zoals altijd heerlijk, alleen meet dan een uur voor bezorgen vind ik te lang!

RT
21 maart 2021

Heerlijk!

Gy
21 maart 2021
Gerre Oldenbeuving
20 maart 2021

Super lekker gegeten, alles was goed op smaak en het waren prima porties. Bestelling was ook precies op tijd. Complimenten voor jullie service.

Lidy
19 maart 2021

Het was erg lekker!

Inge
14 maart 2021

Snelle bezorging en super lekkere poke bowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anka
14 maart 2021

Weer overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanette
14 maart 2021

Poke bowl smaakte zoals altijd heerlijk. De bezorging was keurig op tijd. Jammer dat de door mij extra bestelde ebi tempura garnalen niet geleverd zijn. Na een telefoontje van mij met Tousjee werd gezegd dat ik dat deel van het geld retour krijg. Ik ga er van uit dat het goed komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
13 maart 2021

Heerlijk vers en smakelijk klaargemaakt. Keurig verzorgd. Bezorging was vroeger dan aangegeven tijdstip, vriendelijk en netjes. Kan niet beter!

Esther
13 maart 2021

Heerlijk, en lekker vers. Top!

Thijs
11 maart 2021
Naomi
11 maart 2021
Daniel
9 maart 2021

Wederom heerlijk

Bas
7 maart 2021

Eerder een aantal goede ervaringen met Tousjee, vandaag minder. 1 uur en 50 minuten bezorgtijd is echt onacceptabel en tussen de rijst zaten korrels die nog niet gaar waren. Wel een aardige en correcte bezorger die zich aan de maatregelen hield.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mick
7 maart 2021

Het eten was verrukkelijk. De bezorging was helaas drie kwartier later dan voorspeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jr
6 maart 2021

Zalm ipv tonijn

Helma
5 maart 2021

We hebben heerlijk gegeten.... super verse ingrediënten... op de gewenste bezorgtijd werd het keurig bezorgd👌🏼

Daphne
3 maart 2021

Mega vers en lekker, en snel bezorgd!

Anoniem
27 februari 2021
Remko Meddeler
24 februari 2021

Tien minuutjes te laat, maar dat beïnvloedde de smaak geenszins. Heerlijke poke bowls met overduidelijk alleen verse ingrediënten. Fijn ook, de stokjes, servetjes en chocolaatjes erbij. We komen snel terug!

Corine
23 februari 2021

Heerlijke pokebowl en deze keer snel bezorgd! Top!

Valerie
22 februari 2021

Heerlijk eten en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiko
22 februari 2021

De Sushi Burrito voor het eerst geprobeerd. Echt een heel lekker en vers gerecht, heerlijk gevulde burrito!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
21 februari 2021

Super lekker de pokerbowls

Madelon
19 februari 2021
Daniel
18 februari 2021

Wederom heerlijk gegeten

Wouter
17 februari 2021

Heerlijke Spicy Salmon sushi wraps besteld, elke keer weer een feest om te eten! Aanraderrr

Wouter
15 februari 2021

Lekkerste poke powls die ik gehad heb. Dankjewel!

margo
15 februari 2021

En op fietsje -door de sneeuw- bezorgd in Delden!! TOP!!

Bosma
15 februari 2021
Nienke van der kolk
15 februari 2021
Helma
14 februari 2021

Heerlijk gegeten! Goed gevuld, vers en erg goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
14 februari 2021

Het was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.B
13 februari 2021
Stan Horsthuis
13 februari 2021
Eef
12 februari 2021

Heerlijk, vriendelijke bezorging en op tijd, aanrader dus!!!

Monique
12 februari 2021

Perfect op tijd en het was heerlijk!

Daniel
11 februari 2021

Wederom heerlijk gegeten

Thijs
10 februari 2021
Marcella
6 februari 2021

Heerlijk,gegeten. En bezorging perfect en snel!

Yolinda
6 februari 2021

Het eten was heerlijk maar de bezorging vreselijk. Na een uur en twintig minuten wachten maar eens gebeld. Bezorger was onderweg. Duurde toen nog 10 minuten. (De zaak zit 5 minuten van ons vandaan!) Zou een kortingscode krijgen als goedmakertje. Nog niet gekregen.

Daniel
5 februari 2021

Voor het eerst gegeten en het was heerlijk !!

SdW
5 februari 2021

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Tousjee heb besteld; wist niet dat alles koud was en was ook niet echt onder de indruk van de kwaliteit-prijs verhouding. Ik ben bang dat ik dit niet vaker doe.

Jan willem
3 februari 2021

Heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin DJ
3 februari 2021
S.B
2 februari 2021

Heerlijke sushi bowl! Perfecte verhouding tussen rijst, toppings en saus. Beter dan bij andere zaken waar ik eerder heb besteld. En snel bezorgd :)

Mark
1 februari 2021

Serieus lekker!

Inge Geerdink
1 februari 2021

Super lekker!!

Leonne
31 januari 2021

Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pien Bosma
29 januari 2021

Heerlijke maaltijd en keurig op tijd!

Lindy
29 januari 2021

Al een aantal keer besteld, wat uitstekend beviel. Echter deze keer duurde de bezorging met "zo snel mogelijk" bijna 2 uur. Daarnaast was er geen avocado te vinden in mijn rainbowbowl maar een paar stukjes komkommer. Geen goede vervanger. Normaal absoluut 5 sterren, maar deze keer slechts 3.

Birte
28 januari 2021
Robin
28 januari 2021

Heerlijk! De poke bowl ziet er als een kunstwerk uit!

Stan Horsthuis
24 januari 2021

Als je laat besteld begrijp ik een late bezorging. Maar erg tijdig, vroeg besteld . Ik denk voor vier uur. Bestelmoment ongeveer 18:00 uur. En dan is een bezorging om18:50 uur veel te laat. En ik had een eter die daar niet op kon wachter. Die heeft er niet op gewacht en moest helaas vertrekken. Ik had voor twee personen besteld. De tweede maaltijd vanavond zelf gegeten. Maaltijd voortreffelijk. Wat zeg ik: uitmuntend. . Ver boven verwachting. Zeker een 9.5. Bezorging vriendelijk maar dus veel te laat.

Anoniem
23 januari 2021

De bezorging duurde erg lang, zeker 1,5 uur. Dit stond vooraf niet aangegeven en werd pas duidelijk na bestelling en betaling. Het eten was erg lekker

J. Kiewik
23 januari 2021

Eten heerlijk, bezorger zeer vriendelijk. Bezorgtijd slecht, op tijd besteld om om 18.15 te laten bezorgen, komt het pas om 19.00 uur.

Tom
23 januari 2021

Top

Jet Munster
23 januari 2021

De bezorging duurde wat langer, maar ze waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Hengelo
21 januari 2021

De bijgekochte topping zat er niet op en is daarna ook niet meer geleverd. Een coulante korting ter compensatie zat er niet in.

Reactie van Tousjee

Beste heer/mevrouw, we hebben de extra final touch zoals gister ook bevestigd geretourneerd. Het ging om de : extra special Flakes over je Poke bowl : wasabi flakes. Deze zijn we vergeten en hebben deze helaas niet meer kunnen naleveren ivm onderbezetting. Waarvoor nogmaals onze excuses.

Monique Kolner
20 januari 2021

Snelle en super nette bezorging!!! Poke bowl was voortreffelijk. Absolute aanrader!!

Marleen
20 januari 2021

We hebben vandaag voor de eerste keer besteld. We hebben heerlijk gegeten. Verse producten en met zorg klaargemaakt. Er volgt beslist een 2e keer.

Cindy
20 januari 2021

Heerlijk!!!!!

Tom
20 januari 2021

Snel geleverd en super lekker

Michiel
19 januari 2021

Echt een supergoede Pokebowl. De lekkerste van Hengelo. Goed vol, vers en hoog op smaak. Nieuwe favoriet!

Amien Ghardi
18 januari 2021

Ik had online de verkeerde box besteld direct gebeld en dit kon gelukkig nog aangepast worden. Helaas was de kok uitgeschoten met de gebakken uitjes, echt veels te veel gebakken uitjes. Maar tousjee heeft de beste pokebowls in Hengelo 🙌🏻

Rob
18 januari 2021

Heerlijk vers, en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuil
17 januari 2021

Half uurtje te laat met bezorging maar het was het wachten waard. Heerlijke verse pokebowls!

Marloes
16 januari 2021
Linde
14 januari 2021

Lekkere, goedgevulde bowl. Zeewier chips waren ook goed. Minpunt: €2,00 bezorgkosten terwijl jullie 400 meter van mij vandaan zijn. Dit is echt te hoog.

Rob
11 januari 2021

Poke Bowl, voor het 1st via de afhaal besteld. Ruim voldoende en een heerlijke smaak. Dus totaalbeeld inclusief de bezorging keurig op tijd. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lijpo
10 januari 2021
Ramaker
10 januari 2021

Weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G Welker
10 januari 2021
Tessa
9 januari 2021

Was weer goed 👍🏻

Harfsen
3 januari 2020

2 heerlijke rijk gevulde poke bowls besteld, kan niets anders zeggen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De.
3 januari 2020

Goede kwaliteit en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindy
3 januari 2020

Heerlijk gegeten en absoluut een aanrader!

Joske Poorthuis
2 januari 2020

Het bakje waar de pokebowl inzit is niet geschikt en ook te klein om uit te eten. Je kan niet alles fatsoenlijk omscheppen dus moet je alsnog een bord gebruiken en de pokebowl daarop kiepen. Vond de portie ook aan de karige kant en had ook iets meer smaak mogen hebben.

Reactie van Tousjee

Hoi Joske, we zullen gaan kijken naar een andere vorm van bakjes waar wellicht wel makkelijker uit te eten is. Wat betreft wat meer smaak mogen : we zien dat u geen topping heeft gekozen bij de create your own bowl en 1 saus. Wellicht dat dit de smaak wat versterkt. De topping en saus zijn inbegrepen bij een create your own bowl. Met vriendelijke groet, Team Tousjee Hengelo

Sijb
30 december 2020

Heerlijk was het weer plus fijne nette bezorging!

Lara
29 december 2020

Heerlijk gegeten. Alleen verkeerde topping gekregen, had gebakken ui besteld en had Chili flakes gekregen. Gelukkig vind ik die ook heel lekker.

Aart
29 december 2020

Erg lekker, snel en goed bezorgd en zeer vriendelijke bezorger. Complimenten, voor herhaling vatbaar!

Evelien
28 december 2020

Zeer goed! Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.T. Gringhuis
22 december 2020
Jan
21 december 2020

Super lekker snel en heerlijk vers!

Christiaan
18 december 2020
Mathijs
15 december 2020

De rijst was niet gaar.

Ricardo
15 december 2020

Super kwaliteit, eindelijk een goede voedzame maaltijd die je kunt bestellen. Er werd een foutje gemaakt en kreeg de verkeerde pokebowl, dit werd zonder er om gevraagd te hebben fantastisch opgelost. Eten super! Service super!

Dewi
10 december 2020

Zoals altijd top! Ik had aangegeven de bestelling zsm te willen, binnen 3 kwartier was het er op de aangegeven tijd. Super bezorgers en altijd vers eten. Heerlijk.

Kim Yung Un
9 december 2020

Lekkel

MS
7 december 2020

Tot een week geleden had ik nog niet eerder van Tousjee gehoord. Kreeg vooral positieve verhalen er over te horen. Ik bestel eigenlijk nooit maar kook altijd uitgebreid zelf. Maar na 'n uitgelopen werkdag werd 't toch tijd. En idd, het smaakte erg goed! Ik kan niet anders zeggen. Enig minpuntje die ik kan noemen is dat ik het grote formaat had en ik het een beetje weinig vond voor die prijs. Maar had er zelf extra rijst bij gekookt, dus.. Heb iig heerlijk gegeten en vind het een aanrader! Genieten zou ik zeggen!

Cweber
30 november 2020
Eb
29 november 2020

Altijd top en super lekker maar helaas wederom een ingrediënt vergeten waar je wel extra voor betaalt. Derde keer besteld en derde keer een ingrediënt vergeten. Heb het zelfs in de opmerkingen vermeld bij deze bestelling. Wederom niet goed gegaan dus jammer

Anoniem
29 november 2020

Vond het erg lang duren voordat de bestelling kwam. Bijna 2 uur moeten wachten.

Mensink
28 november 2020
Brenda
26 november 2020

Echt top! Heerlijk gegeten!!

Sonia Gelmers
25 november 2020

De poke bowl was heerlijk... Echter mijn dochter en ik zijn behoorlijk ziek geworden na het eten... Zware diarree en heftige buikpijn... Huisartsenpost gebeld en blijkt voedselvergiftiging te zijn..m Dank daarvoor... Bestel NÓÓIT meer bij jullie...

Reactie van Tousjee

Beste Sonia Gelmers, Wat ontzettend vervelend om te horen! We willen graag met u in contact komen om te achterhalen hoe dit heeft kunnen gebeuren. We zijn hier benieuwd naar. We willen u graag verder helpen! We zien dat u vandaag rond kwart over 7 de bestelling bij u is afgeleverd en deze review rond negen uur is geplaatst. Weet u zeker dat het van onze maaltijd komt? We werken altijd met verse producten. En nooit met producten die over datum zijn. Hier letten we dagelijks op. Ook werken we met handschoentjes en haarnetjes. Tevens is het vandaag de dag dat onze producten vers geleverd zijn. We vinden het vervelend om dit bericht te lezen en zullen het seruis onderzoeken. We nemen graag contact met u op! Met vriendelijke groet, Tousjee Hengelo

EL
24 november 2020

verkeerde eten bezorgd. Smaakte nog steeds goed

Paul
22 november 2020

Heerlijk, lekkere verse ingrediënten, zeer gezond en smakelijk.

Ter Braack
21 november 2020

Super lekker en gezond!

Ctw
20 november 2020

Wij eten regelmatig Tousjee, naar volle tevredenheid qua kwaliteit en hoeveelheid. We hebben echter nu 2 keer in Hengelo besteld, maar beide keren was het echt flink vertraagd. Dus echt heerlijk eten, maar bezorgen kan wat beter.

F.Vorgers
17 november 2020

Eten was prima, alleen een beetje jammer dat bij de eerste keer bestellen gelijk de bestelling niet klopt. We hadden twee grote bowls bestelt doch kregen 1 grote en 1 normale geleverd. Geen goede eerste indruk dus.

Wouter
15 november 2020

Pokebowl was heerlijk vers bereid en er was zeker niet bezuinigd op ingrediënten. Wel was het eten er uiteindelijk een half uur later dan de geschatte aankomsttijd. Dus best lang moeten wachten op het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

En
15 november 2020
Nelie
15 november 2020

Super lekker eten! Enorm fijn dat er gekozen kan worden voor bestaande pokebowls maar dat je ook een helemaal zelf kunt samen stellen. Niet alleen over het eten is nagedacht maar ook over milieuvriendelijk bestek en bakjes. De bezorger was ontzettend vriendelijk. Wij gaan zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
14 november 2020
Karin
14 november 2020

Erg goed en lekker!!

fs
14 november 2020

voor de 2e keer heerlijk gegeten! bestellen zeker vaker

JB
13 november 2020

Ik had rijst besteld maar kreeg quinoa, smaakte overigens ook prima

Hanneke Vossebeld
13 november 2020

Lekker en attent een chocolaatje en mentors erbij. Vlotte bezorging en lekkere bowl. Een beetje teveel mayonaise naar onze smaak en helaas waren de tempura garnalen echt koud.

Kaylee Denice
13 november 2020

Het was weer heerlijk! Begint echt een verslaving te worden haha

Robin
12 november 2020

De bezorgtijd is toch wel bizar lang. Geef dit aub van de voren aan. Ik kon kiezen voor: Zsm - 19:00 - etc etc. Ik wilde het graag zo snel mogelijk, dus dat kies ik. Vervolgens krijg ik een mail dat mijn bestelling pas 19:25 komt. De mogelijkheid om 19:00 te kiezen impliceert dat ik met “zsm” het voor 19:00 krijg. Desalniettemin was het wel heerlijk. Iets minder krabsalade misschien, maar alsnog top!

X X
11 november 2020
Sijb
8 november 2020

Wederom echt goed eten ( poke bowl) en zeer vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronny
7 november 2020

Gezond en lekker. Goede kwaliteit en snelle bezorging. Prima aanrader.

HJ
7 november 2020

Zeer snelle bezorging en erg goede kwaliteit!

Annemarje
6 november 2020

Het eten was heerlijk en super lekker. De bezorging daar in tegen kreeg een mailtje dat het onderweg was een half uur later was het eten er nog niet. Daarnaast heerlijk gegeten en was echt heerlijk

Rob
6 november 2020

Er was een erg lange wachttijd, dit werd direct na de bestelling automatisch gecommuniceerd, dit zou ik graag vooraf geweten hebben. (Op de website communiceren als het wachten een uur of meer bedraagt) maar het was het wachten waard: HEERLIJK!

R Meijer
4 november 2020

De Poke Bowl was erg lekker! Bezorging was snel!

Elisabeth
3 november 2020

Heerlijk gevulde pokebowl, en nog nooit eerder zo snel bezorgd. Perfect!

Tom
1 november 2020

Het eten was goed, heerlijk in orde, goed gekruid en de tempura (garnalen) warm uit de frituur. Enige nadeel was de lange levertijd. Ik weet niet of het druk was, maar we hebben ruim 1,5 uur gewacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pamela Scheggetman
1 november 2020

Eten was geweldig.... onzettend jammer dat wij 1 uur 1/5 Moesten wachten voor onze bestelling....... iets laat is niet erg.... maar dat was niet normaal. Ze hebben wel hun excusses aangeboden en dat waarderen wij ook ...!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasmijn Meijer
1 november 2020
Marieke
1 november 2020

Heerlijk! Vers en goed van smaak. Volgende week weer.

Nicole
31 oktober 2020

In één woord: heerlijk!

Baukje
31 oktober 2020

Erg lekker. Vers.

Herman
30 oktober 2020

Wordt veel gecamoufleerd met veel saus Had tonijn besteld, zitten een paar blokjes in. Verhouding is wel heel erg aan de magere kant. Ben bij andere restaurants gewend veel meer tonijn te krijgen. Voor de tweede keer besteld 1e keer een kwartier later bezorgd Nu, de tweede keer een half uur later bezorgd Toen ik belde waar het bleef, Waardeloze smoes aan de telefoon

Sooph
29 oktober 2020

Heerlijk eten en snelle levering!

Engbersen
29 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Ook mijn complimenten voor jullie aandacht voor allergieen. Bezorging duurde wat lang. Aandachtspuntje voor de volgende keer.

Daphne
29 oktober 2020
Meike Van Der Velde
26 oktober 2020
Hulshof
26 oktober 2020

Zeer goede prijs kwaliteit. De producten waren vers, compleet en smaakvol. Voor herhaling vatbaar. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ri & Mi
26 oktober 2020

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger, netjes op tijd. De garnalen konden nog net ietsJe warmer. Netjes verzorgd alles. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vladimir
24 oktober 2020
Amanda
23 oktober 2020

De pokebowl was supergoed en lekker. En snel bezorgd ga zeker vaker bestellen

Amerika
23 oktober 2020

De poke bowl was ontzettend lekker. De ebi tempura garnalen waren echter niet meer zo warm en niet meer knapperig :( ook was de wasabimayo vergeten terwijl ik deze wel had besteld en betaald. Vervet was alles heerlijk en vriendelijke bezorging.

Michiko
23 oktober 2020

De Rainbow bowl die ik had was echt heerlijk, zoveel smaakjes. Veel groente en verse vis, veel proteïne weinig vet, super vullend ook. Ik ben fan!

Christel Roetgerink
22 oktober 2020

Hartstikke goed geregeld van bestelling naar bezorging! Heerlijk gegeten!

Sascha
19 oktober 2020

Tevreden over product en service. Leuke extra attentie (Tony Chocolonely en mentos). Online bestellen werkt goed. Kan helaas niet telefonisch bestellen, maar volgens mijn kinderen is dat een generatie-dingetje 😜

MC
19 oktober 2020

Eten was heerlijk! Enorm volle bak, snelle levering en alles was goed van smaak en vers.

Anouk
19 oktober 2020
Jim
18 oktober 2020
Wevers
18 oktober 2020
Lichtenberg
17 oktober 2020

eten was echt heerlijk, jammer dat de garnalen steen koud waren toe ze werden bezorgd.

Margit
16 oktober 2020

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd! Wij gaan hier vaker bestellen.

Pieter gretha thunberg
16 oktober 2020

Zeer snelle bezorging. Klantvriendelijk en bezorging was corona-proof. Zeker een aanrader. Ga zo door toppers 👍

Tiemes
15 oktober 2020

Lekker en vers eten. Vriendelijk personeel.

Drenth
15 oktober 2020

Zeer smaakvol.en vers, wel aan de prijs.

Pieter
14 oktober 2020

Enige feedback een poke bowl met ossenhaas of beefblokjes, verder superlekker!

Madelon
14 oktober 2020

Super!

Anne
14 oktober 2020

Super lekker eten! Kwaliteit goed, verse producten en goed van smaak. Komen zeker weer!

Jolien
12 oktober 2020

3 poke bowls besteld zonder rijst, helaas kregen we 3x met rijst. Contact opgenomen en zonder problemen werden er 3 nieuwe gebracht zonder rijst. De bowls waren goed gevuld, al was de sla wat onderin wat weinig. Top service en goed van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Don
12 oktober 2020

Super lekker eten en goede bezorging! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
11 oktober 2020

Duurde erg lang, telefonisch niet bereikbaar. Via vestiging Enschede contact opgenomen. Ze belden terug om vertraging aan te geven. Opgelost met een drankje pp en het eten was uiteindelijk erg lekker!

Tessa
10 oktober 2020

Spontane en aardige bezorger en het eten was zoals altijd weer geweldig !

Jessica
9 oktober 2020

Heerlijk gegeten!!! Super poke bowl met verse ingrediënten en razend snel bezorgd door een uiterst vriendelijke bezorger:-) De grote bowl is groot!, goed gevuld en mëer dan voldoende voor de zeer grote trek!

Bauk
9 oktober 2020

Prima. lekker vers. Mooi op tijd. Fijn voedsel

esther spoolder
8 oktober 2020

Top!

Anka
6 oktober 2020

Overheerlijk!!!🥰

joyce ramaker
3 oktober 2020

Erg goed voor herhaling vatbaar

Ellie Bloemendaal
30 september 2020

Wat een heerlijke, verse maaltijden. Echt top gegeten.

Anoniem
27 september 2020

Klasse! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jip Van Gurp
27 september 2020
Mo
26 september 2020

Heelijk

Lara
26 september 2020

Zeer vriendelijke bezorging. Duurde tien minuten langer voordat het er was, dit werd netjes doorgebeld en een gratis drankje aangeboden. Poke bowl zelf samen gesteld was erg lekker! Maar de garnalen had ik warm verwacht dus dat vond ik een beetje tegen vallen. Ik ga hier zeker weer een poke bowl bestellen!!

Mark Elsendoorn
26 september 2020

tousjee #1

Kleizen
25 september 2020

Leuke vriendelijke bezorger en een gezonde maaltijd die heerlijk was. Zeker een aanrader!

Marijke
25 september 2020
Daphne
24 september 2020

Goede levering! En door een hele nette bezorgen die netjes rekening hield met de Corona situatie! Het eten was echt ontzettend vers en smaakte heerlijk. Raad het iedereen aan en het is zeker voor herhaling vatbaar!

Mar
24 september 2020

Super lekker gegeten en helemaal naar m’n eigen smaak, aangezien ik de bowl zelf kon samenstellen. Aanrader!

Kaylee Denice
23 september 2020

Het eten was heerlijk en precies op tijd !

Ivo
23 september 2020

2e keer wederom lekker! Vers, voedzaam en gezond.

Anoniem
22 september 2020
Ingrid
21 september 2020

Positief verrast door deze nieuwkomer in Hengelo. Een heerlijke Poke Bowl vol verse ingrediënten. Goed op smaak en een ruime portie. Tevens complimenten voor de bezorger, een zeer vriendelijke jongeman. De bestelling werd keurig contactloos aangeboden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 september 2020

Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
20 september 2020

Het duurde vrij lang ivm drukte maar dit werd goed opgelost en het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eeke
20 september 2020

Was top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
19 september 2020
Dewi
19 september 2020

Het eten was heerlijk, vers en goed op smaak. De bezorger was heel vrolijk en vriendelijk, beleefd ook. Ik ga zeker vaker bestellen!

joyce ramaker
19 september 2020

Uitstekend niet voor elke week daar is het te duur voor maar zeker een betering voor hengelo

Langeler
19 september 2020
Madelon
18 september 2020

Perfect! Alles is super vers. Echt een aanrader!

Jelleke
18 september 2020
Anoniem
18 september 2020

Erg lekker, alles vers en ruime porties. Aanwinst voor Hengelo waar het Thuisbezorgd segment toch vooral veel patat en kebab is, maar nu eens wat gezonders. Jullie hebben een vaste klant erbij :)

Thijs Marnix
18 september 2020

Een aanwinst voor Hengelo. Gezond en lekker eten en goede service.