Beoordelingen van Tousjee Hengelo

Recente recensies van Tousjee Hengelo

5 sterren na 198 reviews

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Vers, gezond en goed op smaak. Op tijd gebracht door een zeer vriendelijke bezorger. Dus, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste x en ontzettend lekker👍😃

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top, alleen jammer dat de gewone rijst bij de zalm zat en de bloemkoolrijst bij de tuna, was precies andersom besteld.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en goed gevuld. Met bloemkoolrijst gegeten. Wat mij betreft mag de bloemkoolrijst wel even gekookt worden maar dat is persoonlijke smaak.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de bezorging super snel. Alleen jammer dat er geen soja saus bij de poke bowls zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk!!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld maar dit keer wat warms er bij. Normaal altijd tevreden maar de warme gerechten waren koud en taai en de saus was vergeten. Ik hou het alleen bij de poke bowls

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Opgehaald en heel vriendelijk personeel. Heel netjes en hygiënisch! Wij bestellen zeker vaker

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, top tot teen goed verzorgd en zoals zovaak iets extra gekregen

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd! :) Alleen worden de sausjes on the side wel eens vergeten bij een bestelling...

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk, alleen meet dan een uur voor bezorgen vind ik te lang!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, alles was goed op smaak en het waren prima porties. Bestelling was ook precies op tijd. Complimenten voor jullie service.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekkere poke bowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl smaakte zoals altijd heerlijk. De bezorging was keurig op tijd. Jammer dat de door mij extra bestelde ebi tempura garnalen niet geleverd zijn. Na een telefoontje van mij met Tousjee werd gezegd dat ik dat deel van het geld retour krijg. Ik ga er van uit dat het goed komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en smakelijk klaargemaakt. Keurig verzorgd. Bezorging was vroeger dan aangegeven tijdstip, vriendelijk en netjes. Kan niet beter!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en lekker vers. Top!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder een aantal goede ervaringen met Tousjee, vandaag minder. 1 uur en 50 minuten bezorgtijd is echt onacceptabel en tussen de rijst zaten korrels die nog niet gaar waren. Wel een aardige en correcte bezorger die zich aan de maatregelen hield.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk. De bezorging was helaas drie kwartier later dan voorspeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm ipv tonijn

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.... super verse ingrediënten... op de gewenste bezorgtijd werd het keurig bezorgd👌🏼

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega vers en lekker, en snel bezorgd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tien minuutjes te laat, maar dat beïnvloedde de smaak geenszins. Heerlijke poke bowls met overduidelijk alleen verse ingrediënten. Fijn ook, de stokjes, servetjes en chocolaatjes erbij. We komen snel terug!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl en deze keer snel bezorgd! Top!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi Burrito voor het eerst geprobeerd. Echt een heel lekker en vers gerecht, heerlijk gevulde burrito!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker de pokerbowls

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Spicy Salmon sushi wraps besteld, elke keer weer een feest om te eten! Aanraderrr

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste poke powls die ik gehad heb. Dankjewel!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En op fietsje -door de sneeuw- bezorgd in Delden!! TOP!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed gevuld, vers en erg goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vriendelijke bezorging en op tijd, aanrader dus!!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en het was heerlijk!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,gegeten. En bezorging perfect en snel!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar de bezorging vreselijk. Na een uur en twintig minuten wachten maar eens gebeld. Bezorger was onderweg. Duurde toen nog 10 minuten. (De zaak zit 5 minuten van ons vandaan!) Zou een kortingscode krijgen als goedmakertje. Nog niet gekregen.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst gegeten en het was heerlijk !!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Tousjee heb besteld; wist niet dat alles koud was en was ook niet echt onder de indruk van de kwaliteit-prijs verhouding. Ik ben bang dat ik dit niet vaker doe.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi bowl! Perfecte verhouding tussen rijst, toppings en saus. Beter dan bij andere zaken waar ik eerder heb besteld. En snel bezorgd :)

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Serieus lekker!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en keurig op tijd!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer besteld, wat uitstekend beviel. Echter deze keer duurde de bezorging met "zo snel mogelijk" bijna 2 uur. Daarnaast was er geen avocado te vinden in mijn rainbowbowl maar een paar stukjes komkommer. Geen goede vervanger. Normaal absoluut 5 sterren, maar deze keer slechts 3.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De poke bowl ziet er als een kunstwerk uit!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je laat besteld begrijp ik een late bezorging. Maar erg tijdig, vroeg besteld . Ik denk voor vier uur. Bestelmoment ongeveer 18:00 uur. En dan is een bezorging om18:50 uur veel te laat. En ik had een eter die daar niet op kon wachter. Die heeft er niet op gewacht en moest helaas vertrekken. Ik had voor twee personen besteld. De tweede maaltijd vanavond zelf gegeten. Maaltijd voortreffelijk. Wat zeg ik: uitmuntend. . Ver boven verwachting. Zeker een 9.5. Bezorging vriendelijk maar dus veel te laat.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde erg lang, zeker 1,5 uur. Dit stond vooraf niet aangegeven en werd pas duidelijk na bestelling en betaling. Het eten was erg lekker

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, bezorger zeer vriendelijk. Bezorgtijd slecht, op tijd besteld om om 18.15 te laten bezorgen, komt het pas om 19.00 uur.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde wat langer, maar ze waren erg vriendelijk en behulpzaam.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bijgekochte topping zat er niet op en is daarna ook niet meer geleverd. Een coulante korting ter compensatie zat er niet in.

Reactie van Tousjee:Beste heer/mevrouw, we hebben de extra final touch zoals gister ook bevestigd geretourneerd. Het ging om de : extra special Flakes over je Poke bowl : wasabi flakes. Deze zijn we vergeten en hebben deze helaas niet meer kunnen naleveren ivm onderbezetting. Waarvoor nogmaals onze excuses.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en super nette bezorging!!! Poke bowl was voortreffelijk. Absolute aanrader!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vandaag voor de eerste keer besteld. We hebben heerlijk gegeten. Verse producten en met zorg klaargemaakt. Er volgt beslist een 2e keer.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en super lekker

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een supergoede Pokebowl. De lekkerste van Hengelo. Goed vol, vers en hoog op smaak. Nieuwe favoriet!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had online de verkeerde box besteld direct gebeld en dit kon gelukkig nog aangepast worden. Helaas was de kok uitgeschoten met de gebakken uitjes, echt veels te veel gebakken uitjes. Maar tousjee heeft de beste pokebowls in Hengelo 🙌🏻

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje te laat met bezorging maar het was het wachten waard. Heerlijke verse pokebowls!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, goedgevulde bowl. Zeewier chips waren ook goed. Minpunt: €2,00 bezorgkosten terwijl jullie 400 meter van mij vandaan zijn. Dit is echt te hoog.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke Bowl, voor het 1st via de afhaal besteld. Ruim voldoende en een heerlijke smaak. Dus totaalbeeld inclusief de bezorging keurig op tijd. TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed 👍🏻

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke rijk gevulde poke bowls besteld, kan niets anders zeggen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en absoluut een aanrader!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bakje waar de pokebowl inzit is niet geschikt en ook te klein om uit te eten. Je kan niet alles fatsoenlijk omscheppen dus moet je alsnog een bord gebruiken en de pokebowl daarop kiepen. Vond de portie ook aan de karige kant en had ook iets meer smaak mogen hebben.

Reactie van Tousjee:Hoi Joske, we zullen gaan kijken naar een andere vorm van bakjes waar wellicht wel makkelijker uit te eten is. Wat betreft wat meer smaak mogen : we zien dat u geen topping heeft gekozen bij de create your own bowl en 1 saus. Wellicht dat dit de smaak wat versterkt. De topping en saus zijn inbegrepen bij een create your own bowl. Met vriendelijke groet, Team Tousjee Hengelo

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer plus fijne nette bezorging!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen verkeerde topping gekregen, had gebakken ui besteld en had Chili flakes gekregen. Gelukkig vind ik die ook heel lekker.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snel en goed bezorgd en zeer vriendelijke bezorger. Complimenten, voor herhaling vatbaar!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed! Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker snel en heerlijk vers!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was niet gaar.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, eindelijk een goede voedzame maaltijd die je kunt bestellen. Er werd een foutje gemaakt en kreeg de verkeerde pokebowl, dit werd zonder er om gevraagd te hebben fantastisch opgelost. Eten super! Service super!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top! Ik had aangegeven de bestelling zsm te willen, binnen 3 kwartier was het er op de aangegeven tijd. Super bezorgers en altijd vers eten. Heerlijk.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkel

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot een week geleden had ik nog niet eerder van Tousjee gehoord. Kreeg vooral positieve verhalen er over te horen. Ik bestel eigenlijk nooit maar kook altijd uitgebreid zelf. Maar na 'n uitgelopen werkdag werd 't toch tijd. En idd, het smaakte erg goed! Ik kan niet anders zeggen. Enig minpuntje die ik kan noemen is dat ik het grote formaat had en ik het een beetje weinig vond voor die prijs. Maar had er zelf extra rijst bij gekookt, dus.. Heb iig heerlijk gegeten en vind het een aanrader! Genieten zou ik zeggen!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top en super lekker maar helaas wederom een ingrediënt vergeten waar je wel extra voor betaalt. Derde keer besteld en derde keer een ingrediënt vergeten. Heb het zelfs in de opmerkingen vermeld bij deze bestelling. Wederom niet goed gegaan dus jammer

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het erg lang duren voordat de bestelling kwam. Bijna 2 uur moeten wachten.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Heerlijk gegeten!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl was heerlijk... Echter mijn dochter en ik zijn behoorlijk ziek geworden na het eten... Zware diarree en heftige buikpijn... Huisartsenpost gebeld en blijkt voedselvergiftiging te zijn..m Dank daarvoor... Bestel NÓÓIT meer bij jullie...

Reactie van Tousjee:Beste Sonia Gelmers, Wat ontzettend vervelend om te horen! We willen graag met u in contact komen om te achterhalen hoe dit heeft kunnen gebeuren. We zijn hier benieuwd naar. We willen u graag verder helpen! We zien dat u vandaag rond kwart over 7 de bestelling bij u is afgeleverd en deze review rond negen uur is geplaatst. Weet u zeker dat het van onze maaltijd komt? We werken altijd met verse producten. En nooit met producten die over datum zijn. Hier letten we dagelijks op. Ook werken we met handschoentjes en haarnetjes. Tevens is het vandaag de dag dat onze producten vers geleverd zijn. We vinden het vervelend om dit bericht te lezen en zullen het seruis onderzoeken. We nemen graag contact met u op! Met vriendelijke groet, Tousjee Hengelo

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verkeerde eten bezorgd. Smaakte nog steeds goed

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, lekkere verse ingrediënten, zeer gezond en smakelijk.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en gezond!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten regelmatig Tousjee, naar volle tevredenheid qua kwaliteit en hoeveelheid. We hebben echter nu 2 keer in Hengelo besteld, maar beide keren was het echt flink vertraagd. Dus echt heerlijk eten, maar bezorgen kan wat beter.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen een beetje jammer dat bij de eerste keer bestellen gelijk de bestelling niet klopt. We hadden twee grote bowls bestelt doch kregen 1 grote en 1 normale geleverd. Geen goede eerste indruk dus.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was heerlijk vers bereid en er was zeker niet bezuinigd op ingrediënten. Wel was het eten er uiteindelijk een half uur later dan de geschatte aankomsttijd. Dus best lang moeten wachten op het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Enorm fijn dat er gekozen kan worden voor bestaande pokebowls maar dat je ook een helemaal zelf kunt samen stellen. Niet alleen over het eten is nagedacht maar ook over milieuvriendelijk bestek en bakjes. De bezorger was ontzettend vriendelijk. Wij gaan zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en lekker!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de 2e keer heerlijk gegeten! bestellen zeker vaker

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had rijst besteld maar kreeg quinoa, smaakte overigens ook prima

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en attent een chocolaatje en mentors erbij. Vlotte bezorging en lekkere bowl. Een beetje teveel mayonaise naar onze smaak en helaas waren de tempura garnalen echt koud.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Begint echt een verslaving te worden haha

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd is toch wel bizar lang. Geef dit aub van de voren aan. Ik kon kiezen voor: Zsm - 19:00 - etc etc. Ik wilde het graag zo snel mogelijk, dus dat kies ik. Vervolgens krijg ik een mail dat mijn bestelling pas 19:25 komt. De mogelijkheid om 19:00 te kiezen impliceert dat ik met “zsm” het voor 19:00 krijg. Desalniettemin was het wel heerlijk. Iets minder krabsalade misschien, maar alsnog top!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom echt goed eten ( poke bowl) en zeer vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezond en lekker. Goede kwaliteit en snelle bezorging. Prima aanrader.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en erg goede kwaliteit!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en super lekker. De bezorging daar in tegen kreeg een mailtje dat het onderweg was een half uur later was het eten er nog niet. Daarnaast heerlijk gegeten en was echt heerlijk

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een erg lange wachttijd, dit werd direct na de bestelling automatisch gecommuniceerd, dit zou ik graag vooraf geweten hebben. (Op de website communiceren als het wachten een uur of meer bedraagt) maar het was het wachten waard: HEERLIJK!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Poke Bowl was erg lekker! Bezorging was snel!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevulde pokebowl, en nog nooit eerder zo snel bezorgd. Perfect!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, heerlijk in orde, goed gekruid en de tempura (garnalen) warm uit de frituur. Enige nadeel was de lange levertijd. Ik weet niet of het druk was, maar we hebben ruim 1,5 uur gewacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig.... onzettend jammer dat wij 1 uur 1/5 Moesten wachten voor onze bestelling....... iets laat is niet erg.... maar dat was niet normaal. Ze hebben wel hun excusses aangeboden en dat waarderen wij ook ...!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vers en goed van smaak. Volgende week weer.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: heerlijk!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Vers.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wordt veel gecamoufleerd met veel saus Had tonijn besteld, zitten een paar blokjes in. Verhouding is wel heel erg aan de magere kant. Ben bij andere restaurants gewend veel meer tonijn te krijgen. Voor de tweede keer besteld 1e keer een kwartier later bezorgd Nu, de tweede keer een half uur later bezorgd Toen ik belde waar het bleef, Waardeloze smoes aan de telefoon

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle levering!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ook mijn complimenten voor jullie aandacht voor allergieen. Bezorging duurde wat lang. Aandachtspuntje voor de volgende keer.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede prijs kwaliteit. De producten waren vers, compleet en smaakvol. Voor herhaling vatbaar. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger, netjes op tijd. De garnalen konden nog net ietsJe warmer. Netjes verzorgd alles. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was supergoed en lekker. En snel bezorgd ga zeker vaker bestellen

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl was ontzettend lekker. De ebi tempura garnalen waren echter niet meer zo warm en niet meer knapperig :( ook was de wasabimayo vergeten terwijl ik deze wel had besteld en betaald. Vervet was alles heerlijk en vriendelijke bezorging.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Rainbow bowl die ik had was echt heerlijk, zoveel smaakjes. Veel groente en verse vis, veel proteïne weinig vet, super vullend ook. Ik ben fan!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke goed geregeld van bestelling naar bezorging! Heerlijk gegeten!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden over product en service. Leuke extra attentie (Tony Chocolonely en mentos). Online bestellen werkt goed. Kan helaas niet telefonisch bestellen, maar volgens mijn kinderen is dat een generatie-dingetje 😜

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Enorm volle bak, snelle levering en alles was goed van smaak en vers.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was echt heerlijk, jammer dat de garnalen steen koud waren toe ze werden bezorgd.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd! Wij gaan hier vaker bestellen.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging. Klantvriendelijk en bezorging was corona-proof. Zeker een aanrader. Ga zo door toppers 👍

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers eten. Vriendelijk personeel.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol.en vers, wel aan de prijs.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige feedback een poke bowl met ossenhaas of beefblokjes, verder superlekker!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Kwaliteit goed, verse producten en goed van smaak. Komen zeker weer!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 poke bowls besteld zonder rijst, helaas kregen we 3x met rijst. Contact opgenomen en zonder problemen werden er 3 nieuwe gebracht zonder rijst. De bowls waren goed gevuld, al was de sla wat onderin wat weinig. Top service en goed van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en goede bezorging! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang, telefonisch niet bereikbaar. Via vestiging Enschede contact opgenomen. Ze belden terug om vertraging aan te geven. Opgelost met een drankje pp en het eten was uiteindelijk erg lekker!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spontane en aardige bezorger en het eten was zoals altijd weer geweldig !

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Super poke bowl met verse ingrediënten en razend snel bezorgd door een uiterst vriendelijke bezorger:-) De grote bowl is groot!, goed gevuld en mëer dan voldoende voor de zeer grote trek!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. lekker vers. Mooi op tijd. Fijn voedsel

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk!!!🥰

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed voor herhaling vatbaar

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke, verse maaltijden. Echt top gegeten.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijk

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorging. Duurde tien minuten langer voordat het er was, dit werd netjes doorgebeld en een gratis drankje aangeboden. Poke bowl zelf samen gesteld was erg lekker! Maar de garnalen had ik warm verwacht dus dat vond ik een beetje tegen vallen. Ik ga hier zeker weer een poke bowl bestellen!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tousjee #1

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke vriendelijke bezorger en een gezonde maaltijd die heerlijk was. Zeker een aanrader!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede levering! En door een hele nette bezorgen die netjes rekening hield met de Corona situatie! Het eten was echt ontzettend vers en smaakte heerlijk. Raad het iedereen aan en het is zeker voor herhaling vatbaar!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en helemaal naar m’n eigen smaak, aangezien ik de bowl zelf kon samenstellen. Aanrader!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en precies op tijd !

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer wederom lekker! Vers, voedzaam en gezond.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief verrast door deze nieuwkomer in Hengelo. Een heerlijke Poke Bowl vol verse ingrediënten. Goed op smaak en een ruime portie. Tevens complimenten voor de bezorger, een zeer vriendelijke jongeman. De bestelling werd keurig contactloos aangeboden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde vrij lang ivm drukte maar dit werd goed opgelost en het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, vers en goed op smaak. De bezorger was heel vrolijk en vriendelijk, beleefd ook. Ik ga zeker vaker bestellen!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend niet voor elke week daar is het te duur voor maar zeker een betering voor hengelo

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Alles is super vers. Echt een aanrader!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, alles vers en ruime porties. Aanwinst voor Hengelo waar het Thuisbezorgd segment toch vooral veel patat en kebab is, maar nu eens wat gezonders. Jullie hebben een vaste klant erbij :)

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanwinst voor Hengelo. Gezond en lekker eten en goede service.